U bevindt zich hier: Home

Details SubsidieTerug

Voucher techniek opleiding Gelderland

Voor het bieden van een opleiding aan werkenden in de techniek binnen de provincie Gelderland is de voucher “ik werk in de techniek” ter waarde van € 1.000,- beschikbaar.

Voorwaarden

De belangrijkste voorwaarden voor het verkrijgen van subsidie zijn:

  • De voucher wordt besteed aan activiteiten ten behoeve van de persoonlijke ontwikkeling van de werknemer en kan worden besteed aan opleiding ten behoeve van de persoonlijke groei, ontwikkeling en het bevorderen van de kennis en vaardigheden van de werknemer. Wettelijk verplichte certificeringen zoals VCA, EHBO, BHV en rijbewijzen komen niet in aanmerking.
  • De uitvoerder is een externe- of branche opleider.
  • Het scholing-/begeleidingstraject dient na 1 april 2018 gestart te zijn en alleen aantoonbare kosten voor 1 mei 2019 kunnen worden ingediend.
  • De medewerker dient woonachtig te zijn in de provincie Gelderland en werkzaam te zijn in de techniek, waaronder bouw-infra, installatie en metaal.
  • Maximaal vijf werknemers van eenzelfde werkgever mogen een voucher aanvragen

Vergoeding

Maximaal € 1.000,- van de opleidingskosten worden middels de voucher vergoed. Dit bedrag wordt uitgekeerd aan de externe opleider of de werknemer.

Aanvragen

De aanvraag moet formeel door de arbeidsmarktcoach van het Werkgeversservicepunt (WSP) ten behoeve van de werknemer worden aangevraagd. De medewerker vult hiertoe in overleg met de werkgever de aanvraag in via de website van Geldersvakmanschap. Aanvragen kunnen gedurende de looptijd van de regeling ingediend worden zolang de voorraad strekt en uiterlijk tot en met 1 mei 2019.

Openstelling

Deze regeling is per 1 april 2018 geopend en sluit per 1 mei 2019.

Contact

Voor meer informatie over deze regeling kunt u per mail contact opnemen met de Helpdesk Vergoedingenwijzer Metaal:

info@vergoedingenwijzermetaal.nl.

Meer informatie en relevante formats/documenten

Voor meer informatie. 

De vergoedingenwijzer wordt mogelijk gemaakt door A+O Metalektro in samenwerking met RT-M.